Bijeenkomst over hittestress Utrecht: 24 maart 2022

24 februari 2022

Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen. De provincie Utrecht grijpt die met kansen met beide handen aan. Dit jaar bereidt de regio zich goed voor op de dreigende hittestress in de zomerperiode.

Voor het eerst in negen jaar werd in 2021 geen hittegolf geregistreerd in Nederland. In andere delen van de wereld sloeg de hitte wel toe. Wat kunnen we daarvan leren? Hoe staat de provincie Utrecht ervoor na een heel jaar werken aan hittebestendigheid? Op 24 maart maken we de balans op tijdens de tweede regionale bijeenkomst over hittestress.

Internationale sprekers
Er zijn internationale sprekers, die hun lessen over hittestress met ons zullen delen. We vertellen wat de provincie Utrecht het afgelopen jaar heeft gedaan om hitteadaptatie vorm te geven en wat de plannen zijn voor het vervolg. We gaan daarover graag met jou in gesprek. Margot Ribberink is de dagvoorzitter en de nieuwe gedeputeerde Mirjam Sterk is een van de aanwezigen.

Aanmelden
Het volledige programma is te vinden op de website van de provincie Utrecht. Je kunt jezelf ook alvast aanmelden voor deze boeiende bijeenkomst!